Δήμας: Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης
Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Landis Gyr στην Κορινθία πραγματοποίησαν την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης, 'Αδωνις Γεωργιάδης, και ο υφυπουργός Χρίστος Δήμας.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός:
«Η επένδυση της Landis Gyr είναι σημαντική όχι μόνο για την Κορινθία, αλλά και για την Ελλάδα!
Σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης, 'Αδωνις Γεωργιάδης, επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις στον Ισθμό. Συζητήσαμε με μέλη του ΔΣ, οι οποίοι ήρθαν από την Ελβετία, ξεναγηθήκαμε στους χώρους της παραγωγής και στις νεες εγκαταστάσεις.
Η εταιρεία απασχολούσε περίπου 440 εργαζόμενος το 2018. Σήμερα βρίσκεται πλέον στους 850, με στόχο να φτάσουν τους 1000 μέχρι τέλος του έτους.
Η Landis διαθέτει σπουδαία εξαγωγική δυναμική και δραστηριοποιείται σε 30 χώρες διεθνώς. Αποτελεί από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης ενέργειας όσον αφορά την «έξυπνη» μέτρηση, την «έξυπνη» υποδομή πληροφοριών και τις «έξυπνες» υποδομές.
Η δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας ήταν και παραμένει η κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεωργιάδης για εκλογές 2023: Συγκυβέρνηση μόνο με το ΠΑΣΟΚ, αλλιώς τρίτος γύρος
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Κώστα Σλούκα από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Παρτιζάν-Παναθηναϊκός
13:00
Απόφαση υπέρ των δανειοληπτών από τον Άρειο Πάγο - Με τη μηνιαία δόση ο υπολογισμός των τόκων
12:57
Απάντηση Μαρινάκη σε Λαβρόφ: Η Ελλάδα συντάσσεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας
12:48
Varun Khosla: πως η Dynamic Staffing Services (DSS) βοηθά τις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν
12:45