Μητσοτάκης σε Ερντογάν για σεισμό: Η Ελλάδα έτοιμη να βοηθήσει την Τουρκία
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία.
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια του ελληνικού λαού, αλλά και την άμεση και έμπρακτη συμπαράσταση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ερντογάν, εξέφρασε τη θλίψη του για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και μετέφερε στον Τούρκο πρόεδρο τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για την απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει άμεσα την Τουρκία με κάθε τρόπο -και πέραν της ομάδας που έχει αναχωρήσει ήδη για την περιοχή- στην αντιμετώπιση των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού.
Ο Ερντογάν ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη συμπαράσταση και την άμεση βοήθεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός στην Τουρκία: Έμπρακτη ελληνική συμπαράσταση Σακελλαροπούλου σε Ερντογάν
Η Τουρκία θα αναπτύξει αεροσκάφη της στην Εσθονία και τη Ρουμανία
12:50
Μαρινάκης: Το μεσημέρι της Δευτέρας το «ραντεβού» του πρωθυπουργού με τους αγρότες
12:49
«Δεν θα επιτεθούμε»: Μυστικές διαβεβαιώσεις μέσω... Ρωσίας από το Ισραήλ και το Ιράν
12:45
Ένας στους πέντε Έλληνες δεν μπορεί να ζεστάνει το σπίτι του - Το 36% του εισοδήματός πάει στη στέγη
12:39