Ο Καλίν ευχαριστεί τον Μητσοτάκη για την ελληνική υποστήριξη - Τι έγραψε στο Twitter
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, για την στήριξη της χώρα μας στην Τουρκία που περνάει δύσκολες μέρες, έπειτα από τον φονικό σεισμό.
«Κύριε πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας» αναφέρει στο Twitter ο κ. Καλίν.
Τις πρώτες ώρες μετά τον σεισμό ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε εκφράσει στο twitter την θλίψη του, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».
Το tweet του πρωθυπουργού αναφέρει: «Βαθιά θλίψη για την καταστροφική καταστροφή του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός: Τουρκάλα δημοσιογράφος επευφημεί τους Έλληνες διασώστες
Σεισμός Τουρκία: Χάνονται οι ελπίδες 100 ώρες μετά το σεισμό - Πάνω από 21.600 οι νεκροί
Τηλεφώνημα Τσαβούσογλου σε Στυλιανίδη: «Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια»
«Το ισχυρότερο μέσο ενάντια στους πολέμους η δύναμη των στρατών», δήλωσε η Μελόνι
22:25
ΗΣΑΠ: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
22:20
Ο Τραμπ αναστέλλει τα υπεράκτια αιολικά έργα λόγω «κινδύνων εθνικής ασφάλειας»
22:17
ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα από τους δύο ελέγχους μέσα σε δύο μέρες σε Σύλλογο Τεμπών και αγρότες
22:09