Ο Καλίν ευχαριστεί τον Μητσοτάκη για την ελληνική υποστήριξη - Τι έγραψε στο Twitter
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, για την στήριξη της χώρα μας στην Τουρκία που περνάει δύσκολες μέρες, έπειτα από τον φονικό σεισμό.
«Κύριε πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας» αναφέρει στο Twitter ο κ. Καλίν.
Τις πρώτες ώρες μετά τον σεισμό ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε εκφράσει στο twitter την θλίψη του, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».
Το tweet του πρωθυπουργού αναφέρει: «Βαθιά θλίψη για την καταστροφική καταστροφή του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός: Τουρκάλα δημοσιογράφος επευφημεί τους Έλληνες διασώστες
Σεισμός Τουρκία: Χάνονται οι ελπίδες 100 ώρες μετά το σεισμό - Πάνω από 21.600 οι νεκροί
Τηλεφώνημα Τσαβούσογλου σε Στυλιανίδη: «Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια»
Αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Πώς αμοίβονται όσοι εργάζονται
00:30
Νέο γκράφιτι του Banksy στο Λονδίνο
23:57
Η Εσθονία θα αγοράσει από τη Νότια Κορέα πυραυλικά συστήματα αξίας 290 εκατομμυρίων ευρώ
23:48
Ολλανδία: Τουλάχιστον 9 τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος - Συνελήφθη η οδηγός
23:45