ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών
«Κάθε ένας που θα επανέρχεται σε αυτό το θέμα θα πηγαίνει στην Δικαιοσύνη. Γιατί είναι ψέματα και αθλιότητες», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / Eurokinissi

«Ψέματα» και «αθλιότητες» «γραμμένες στα υπόγεια της Κουμουνδούρου», χαρακτήρισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως συνεργάτες του σχετίζονταν με την Greek Mafia.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου για τη λεγόμενη πανεπιστημιακή αστυνομία, ανέφερε πως έχει ήδη απαντήσει στα δημοσιεύματα, επικρίνοντας τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως είναι φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών τα οποία έχουν πάρει το δρόμο της ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Δεν θα σταματήσω εδώ, βεβαίως θα πάω μέχρι το τέλος την αθλιότητα την οποία κάποιοι ξεκίνησαν και δεν πρόκειται να την αφήσω διότι η αλήθεια είναι πολύ ισχυρή», είπε.

«Κάθε ένας που θα επανέρχεται σε αυτό το θέμα θα πηγαίνει στην Δικαιοσύνη. Γιατί είναι ψέματα και αθλιότητες. Και είναι κρίμα πραγματικά να παρασύρετε επειδή με το θέμα της ασφάλειας έχετε πάρει διαζύγιο όταν ήσασταν κυβέρνηση, να λέτε τέτοιες αθλιότητες γιατί σε δύο ή τρεις μήνες θα έχουμε εκλογές και κάποια αντιπολιτευτική και συκοφαντική σκόνη θέλετε να σηκώσετε μήπως πείσετε κανένα σοβαρό άνθρωπο να σας ψηφίσει», συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους ο κ. Θεοδωρικάκος.

Αναφερόμενος στην ελληνική μαφία, είπε ότι ο λόγος που αθωώθηκε ήταν ότι το υλικό ήταν μαγνητοσκοπημένο και το δέχτηκε το δικαστήριο.

«Επί ένα εξάμηνο δεν είχε πάρει άδεια από την αντίστοιχη εισαγγελική αρχή, με αποτέλεσμα το υλικό να είναι παράνομο και να μην μπορεί να αξιολογηθεί από το δικαστήριο. Σας παραπέμπω στην αγόρευση του κυρίου εισαγγελέα. Αυτό το έκανε ο Θεοδωρικάκος και η ΝΔ ή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη επί ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε.

Σε ότι αφορά στο αντικείμενο της επίκαιρης ερώτησης για την πανεπιστημιακή αστυνομία, είπε πως η δεύτερη φουρνιά των 600 αστυνομικών που έχει εκπαιδευτεί επί 4 μήνες στα όπλα επιχειρεί στα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, όπως ακριβώς προβλέπει και ο νόμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ