ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια για τη μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια για τη μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού
Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αναφέρθηκε «στην πίστη, το θάρρος, τη μαχητικότητά του και το κοινοβουλευτικό του ήθος» του Νεκτάριου Σαντορινιού Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Με ενός λεπτού σιγή η Βουλή τίμησε τη μνήμη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού, που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή.

«Πριν μαραθούν τα χρυσάνθεμα που είχαμε αφήσει στο έδρανο του συναδέλφου Μανούσου Βολουδάκη, η Βουλή αποχαιρετά έναν ακόμη άξιο εκπρόσωπο της, δείχνοντας ότι η ανθρώπινη μοίρα είναι ιδιαίτερα σκληρή και δεν κάνει εξαιρέσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι παρά τη μεγάλη και ανίκητη, όπως αποδείχτηκε, δοκιμασία της υγείας του, προέταξε το χρέος προς το Κοινοβούλιο και της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ρόδου.

«Το άκουσμα του θανάτου του Νεκτάριου Σαντορινιού, ρίχνει βαριά τη σκιά του στο ελληνικό Κοινοβούλιο», ανέφερε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Ακόμη και πριν λίγες μέρες, έδωσε το παρών στον αγώνα της παράταξής μας,με αυταπάρνηση, ήθος και μαχητικότητα, δεν κρύφτηκε,δεν φοβήθηκε να πει αυτά που πίστευε».

Τη θέση του Νεκτάριου Σαντορινού θα καταλάβει ο Δημήτρης Γάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ