ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για το «μπόνους» των συνταξιούχων

Μητσοτάκης: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για το «μπόνους» των συνταξιούχων
Ανέφερε ότι όσοι αναμένουν επικουρική σύνταξη θα λαμβάνουν 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την Τρίτη (14/2) θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους συνταξιούχους, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως δήλωσε στο πλαίσιο ομιλίας του στην Κοζάνη το απόγευμα της Δευτέρας (13/2).

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ στην Κοζάνη, δήλωσε πως αυτή είναι μια κίνηση που επιτρέπει ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος που έχει δημιουργηθεί από την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

«Θα ανακοιvωθεί αύριο ανακούφιση όσων αδικούνται ακόμα από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι όσοι αναμένουν επικουρική σύνταξη θα λαμβάνουν 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Στη δέσμευση αυτή προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ στην Αργυρούπολη, την Κυριακή (12/2) αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το γεγονός ότι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για πρώτη φορά είχαμε σημαντική αύξηση συντάξεων εδώ και 12 χρόνια. Και επειδή όπου πηγαίνω ακούω κάποια δικαιολογημένα παράπονα για το θέμα της προσωπικής διαφοράς, μπορώ να σας πω: κάντε λίγο υπομονή, θα υπάρχουν καλές εξαγγελίες και για τους συνταξιούχους που δεν είδαν καμία αύξηση τον τελευταίο μήνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ