Η Ολομέλεια θα αποφασίσει για την άρση ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου
Την άρση της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για πολεοδομική παράβαση την περίοδο που ήταν δήμαρχος Σφακίων και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα, για υπόθεση εξύβρισης, εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.
Τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο Χρήστος Μπγιάλας που παρέστησαν στην επιτροπή, ζήτησαν να αρθεί η ασυλία τους, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Η επιτροπή εισηγείται ακόμη την άρση της ασυλίας του Νίκου Μίχου από τη Χρυσή για ανακρίβειες στη δήλωση πόθεν έσχες του.
Αντιθέτως, αρνητική είναι η εισήγηση για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη για ζήτημα που αφορά στη θητεία του ως δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης με την αιτιολογία ότι τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου έχουν ήδη απαλλαχθεί.
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20