ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Πλεύρης: Καμία αλλαγή στα χρονοδιαγράμματα κατασκευής των τριών νοσοκομείων δωρεάς του ΙΣΝ

Θ. Πλεύρης: Καμία αλλαγή στα χρονοδιαγράμματα κατασκευής των τριών νοσοκομείων δωρεάς του ΙΣΝ
Διαβεβαιώσεις ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του χρονοδιαγράμματος του έργου κατασκευής των τριών νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη έδωσε ο υπουργός Υγείας ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / Eurokinissi

Διαβεβαιώσεις ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του χρονοδιαγράμματος, ούτε θέμα μη ολοκλήρωσης του έργου κατασκευής των τριών νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Στο πλαίσιο συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας ο κ. Πλεύρης που προκλήθηκε από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό που έθεσε το θέμα της ακύρωσης του διαγωνισμού, ανέφερε πως «επειδή οι προσφορές ήταν ανώτερες του ύψους της δωρεάς, η διαγωνιστική διαδικασία απέβη άκαρπη και γι´αυτό θα γίνει άλλη διαδικασία».

Από την πλευρά του ο κ. Ξανθός ζήτησε τη σύγκληση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, προκειμένου εκπρόσωποι του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» να ενημερώσουν σχετικά με την υπόθεση του διαγωνισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ