ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Η μαφία δρα καθημερινά και ο Θεοδωρικάκος βλέπει μείωση εγκληματικότητας

Σπίρτζης: Η μαφία δρα καθημερινά και ο Θεοδωρικάκος βλέπει μείωση εγκληματικότητας
«Ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου φάνηκαν και σήμερα» σχολιάζει ο Χρ. Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι ο τραγικός απολογισμός, είναι «ένας νεκρός ανυποψίαστος συμπολίτης μας από πυροβολισμούς» Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Πυρά κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προ.Πο. του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με το περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο ενός πολίτη.

Χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Σπίρτζης επισημαίνει πως «...ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας, την ίδια ώρα η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας», τονίζει ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δύο επιθέσεις με πυροβολισμούς στην Αττική μέσα σε 24 ώρες.

«Ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου φάνηκαν και σήμερα» σχολιάζει ο Χρ. Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι ο τραγικός απολογισμός, είναι «ένας νεκρός ανυποψίαστος συμπολίτης μας από πυροβολισμούς». Ο ίδιος κάνει λόγο για «ανασφάλεια παντού». «Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα» σημειώνει καταλήγοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Νέα Ιωνία αργά το βράδυ της Τρίτης ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς σε καφέ - μπαρ. Το θύμα φέρεται να μην ήταν ο στόχος των δραστών.

Επιπλέον, το πρωί της Τετάρτης δύο μηχανές στις οποίες επέβαιναν τέσσερα άτομα, σταμάτησαν κοντά σε κατοικία επί της οδού Πάγκαλου στην Ελευσίνα και δύο από τους επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ κατά συγκεκριμένου κτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο περιστατικό εξετάζεται εάν αποτελεί απάντηση για το αντίστοιχο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αγία Βαρβάρα την Τρίτη.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρ. Σπίρτζη:

«Ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου φάνηκαν και σήμερα.

Τραγικός απολογισμός, ένας νεκρός ανυποψίαστος συμπολίτης μας από πυροβολισμούς και ανασφάλεια παντού.

Παρά τις υποσχέσεις Μητσοτάκη, η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας και σιωπά στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ