ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αιχμές για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - «Συντηρούν τον τοξικό πολιτικό διάλογο»

ΠΑΣΟΚ: Αιχμές για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - «Συντηρούν τον τοξικό πολιτικό διάλογο»
Τα βέλη του εξαπέλυσε το  ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του, τόσο κατά την κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης ΙΝΤΙΜΕ

Τα βέλη του εξαπέλυσε το  ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του, τόσο κατά την κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές.

Αφορμή για αυτή την τοποθέτηση στάθηκε το γεγονός πως ότι μένει ανοιχτή η προοπτική να διεξαχθεί τηλεμαχία ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, τους οποίους κατηγορεί πως συντηρούν το τοξικό κλίμα στο πολιτικό διάλογο.

Αναλυτικότερα, το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει πως, «πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν σε πηχυαίους τίτλους την τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα με σκοπό να συντηρήσουν τον τοξικό πολιτικό διάλογο, τον οποίον, εξάλλου, με συνέπεια υπηρέτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα και νομίζοντας πως έτσι ευνοούν την προσωπική πολιτική τους διάσωση».

Επίσης συμπληρώνουν πως είναι «αυτονόητο ότι δεν θα θυσιαστεί το δικαίωμα των πολιτών να ακούσουν όλες τις απόψεις των κομμάτων προς χάριν επιλογών τεχνητής πόλωσης, που βλάπτουν τη χώρα και την προοπτική της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ