Αντίδραση της ΝΔ για ανάρτηση Πολάκη – Στο «στόχαστρο» του βουλευτή δικαστικοί και δημοσιογράφοι
Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκης, ο οποίος βάζει στο «στόχαστρο» δικαστικούς, τραπεζίτες, δημοσιογράφους αλλά και τον επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων, υποστηρίζοντας ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».
«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της "κάτω πλατείας", τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Και συνεχίζει:
«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν».
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Νέα παράταση μέχρι την Κυριακή στις αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό (vid)
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα
02:00
Tέσσερα προγράμματα «Εξοικονομώ» παρατάθηκαν: Παράθυρο για την ολοκλήρωση των έργων
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου υποβάλλονται οι αιτήσεις για το Youth Pass - Βήμα βήμα η διαδικασία
00:30