Νέα ανακοίνωση ΝΔ για Πολάκη: Ζητάει από τον Τσίπρα τη διαγραφή του
Επανέρχεται στο θέμα της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη η Νέα Δημοκρατία, που σε δεύτερη ανακοίνωσή της ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα τη διαγραφή του.
«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια» τονίζει η ανακοίνωση.
Συμπληρώνει δε, πως σε κάθε δημοκρατικό κόμμα «θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας, που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε».
«Επίσης, αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππα» κλείνει λέγοντας η σχετική ανακοίνωση.
Στην επίμαχη ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης βάζει στο «στόχαστρο» δικαστές, τραπεζίτες, δημοσιογράφους αλλά και τον επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων, υποστηρίζοντας ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».
Σχολιάζοντας, επίσης, εμμέσως πλην σαφώς τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Παύλος Πολάκης προχωρά σε «συστάσεις» για το πώς θα είναι διαφορετική η «δεύτερη φορά Αριστερά».
Η φωτογραφική «σύνθεση» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που συνοδεύει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, περιλαμβάνει τους δημοσιογράφους: Νίκο Χατζηνικολάου, Δημήτρη Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρη Καμπουράκη, Άρη Πορτοσάλτε, Γιώργο Αυτιά, Αντώνη Σρόιτερ, Νίκο Στραβελάκη, Τάκη Χατζή, Θανάση Μαυρίδη, Νίκο Ευαγγελάτο, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργο Παπαδάκη, Αλέξη Παπαχελά και Κώστα Παπαχλιμίντζο.
Παράλληλα, κατονομάζει και τους δικαστικούς που έκριναν ένοχο τον Νίκο Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο.
Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε σχολιάσει:
«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της "κάτω πλατείας", τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν. Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν».
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Αναλυτικός οδηγός
00:30
Δορυφορική εικόνα δείχνει την καταστροφή στην μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ
23:56
Πρώτα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν: Αντίποινα της Τεχεράνης - «Φωτιά» στο πετρέλαιο
23:48