Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Μολδαβίας
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στη Δημοκρατία της Μολδαβίας, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας στο Κυβερνητικό Μέγαρο.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στη Δημοκρατία της Μολδαβίας που πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της χώρας Maia Sandu, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Μολδαβίας Dorin Recean στο Κυβερνητικό Μέγαρο.
Νωρίτερα, η κυρία Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε από τον υπουργό Πολιτισμού της Μολδαβίας Sergiu Prodan στο σπίτι του Μιχάλη Κάτσικα, στο οποίο είχε φιλοξενηθεί ο Αλέξανδρος Υψηλάντης κατά την περίοδο προετοιμασίας της Επανάστασης του 1821 και αποτελούσε στρατηγείο της Φιλικής Εταιρείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης - Την Πέμπτη συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία
Αλλάζουν τα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ - Νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
Ποιες είναι οι χώρες με τις περισσότερες ώρες εργασίας - Στο top 5 η Ελλάδα
04:00
Ποια τα νέα δεδομένα του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή έκπτωση
03:00
Μέχρι πότε παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
02:00