Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μεταβαίνει στο σημείο του δυστυχήματος ο Τσίπρας
Ανανεώθηκε:
Στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναβάλλεται, εξάλλου, η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη εκδήλωση για την παρουσίαση από τον Αλέξη Τσίπρα του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα «κόκκινα» δάνεια και το ιδιωτικό χρέος λόγω της τραγωδίας από τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, χθες το βράδυ στα Τέμπη.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και χαρακτηρίζει αδιανόητο αυτό που συνέβη.
«Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες», συμπληρώνει.
Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή στον τομεάρχη Μεταφορών, Νίκο Παππά, να μεταβεί στον τόπο του δυστυχήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τριήμερο εθνικό πένθος με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Πλεύρης για την τραγωδία των Τεμπών: «Είμαστε δίπλα στους συγγενείς, διαβάζουμε τα ονόματα»
Τζέιμς Μποντ: Κάλουμ Τέρνερ και Τζακ Λόουντεν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον ρόλο του 007
10:20
Φινλανδία: Πράσινο φως για την πρώτη εγκατάσταση τελικής αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων στον κόσμο
10:15
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες ξανά στην 54χρονη για την υπόθεση με τα 212 ζώα σε ακατάλληλες συνθήκες
10:12
Καιρός: Έρχεται επικίνδυνο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες - Η πρόγνωση για τις 28 Οκτωβρίου
10:02