ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ΟΣΕ ο Αλέξης Τσίπρας: Τίποτα και κανένας να μην ξεχαστεί

Στον ΟΣΕ ο Αλέξης Τσίπρας: Τίποτα και κανένας να μην ξεχαστεί
«Και τούτη την ώρα του πένθους, εγώ μονάχα ένα έχω να πω. Οφείλουμε στους ανθρώπους που άδικα χάσαμε, να κάνουμε ότι μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μη μείνει τίποτα και κανένας στο σκοτάδι» Eurokinissi

Το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, στου Ρέντη, επισκέφτηκε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, από τα Τέμπη και τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος, όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, σημειώνοντας ότι χρέος του ίδιους και του κόμματος του, είναι να μην μείνει τίποτα και κανείς στο σκοτάδι «ώστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ, μια τραγωδία σαν και αυτή».

Μετά τη συνάντηση, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

«Ήρθα σήμερα να συναντήσω τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, εδώ στο αμαξοστάσιο του Ρέντη. Πρώτα από όλα να συμπαρασταθώ στο πένθος τους, για τους συναδέλφους τους που έχασαν άδικα. Και να συμμεριστώ, όμως, την αγωνία τους, όλη η αλήθεια να βγει στο φως, να μη μείνει τίποτα κρυμμένο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι γεγονός, ότι αυτό που αντίκρισα, αυτό που είπανε, πως είχανε κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να αναδείξουν το πρόβλημα. Μου περιέγραψαν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας, τα αίτια της οποίας, καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να κρύψει».

«Και τούτη την ώρα του πένθους, εγώ μονάχα ένα έχω να πω. Οφείλουμε στους ανθρώπους που άδικα χάσαμε, να κάνουμε ότι μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μη μείνει τίποτα και κανένας στο σκοτάδι. Τίποτα και κανένας να μην ξεχαστεί. Καμία ευθύνη να μην κρυφτεί. Μόνο έτσι θα έχουμε κάνει το χρέος μας, ώστε να μη ξανά ζήσουμε ποτέ, μια τραγωδία σαν και αυτή», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.