ΝΔ: Ενώ ο Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την Τουλουπάκη
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, και την Ελένη Τουλουπάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.
Τη στιγμή που ένας δεύτερος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ.Τσίπρα Ν.Παππά, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ.Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη.
Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ για Ειδικό Δικαστήριο: «Μόνο το σκάνδαλο Novartis, χωρίς απόδοση ευθυνών»
Sports Party* με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
10:42
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για διακίνηση ναρκωτικών - Τέσσερις συλλήψεις
10:41
Αυστηριοποείται το πρόστιμο για όσους δεν κόβουν εισιτήριο στις συγκοινωνίες - Τι αλλάζει για τα ταξί
10:40
Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 χιλιόμετρα για να σώσει την μητέρα και τα αδέρφια του (vids)
10:36