Τηλεφωνική συνομιλία Νίκου Δένδια με τον πρόεδρο της υποεπιτροπής αφοπλισμού Άρμιν Λάσετ
Ανανεώθηκε:
Τηλεφωνική συνομιλία με τον 'Αρμιν Λάσετ (Armin Laschet), πρόεδρο της υποεπιτροπής αφοπλισμού, ελέγχου και μη διάδοσης όπλων και μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του γερμανικού κοινοβουλίου, και αντιπρόεδρο της κοινωνικής συνέλευσης του Συμβουλίου Ευρώπης είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συζήτησαν για τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
Σημειώνεται ότι ο Νίκος Δένδιας, παραβρέθηκε την Κυριακή στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Κωνσταντινούπολη , για την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Ορθοδοξίας.
Μετά το πέρας της Λειτουργίας, περέστη στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, καθώς και για τα θύματα σεισμών σε Τουρκία και Συρία, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Yπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Δένδιας στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των Τεμπών στην Κωνσταντινούπολη
Δένδιας: Η νέα δυναμική μπορεί να οδηγήσει σε επανέναρξη επαφών με την Τουρκία
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04 Απριλίου)
06:30
Διακοπές του Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία - Όλες οι αργίες του 2026
06:00
Fuel Pass: Από τις 6 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα
05:00
Εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ: Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
04:00