ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση για τις δηλώσεις Φίλη περί δολοφόνων στην τραγωδία των Τεμπών

Σφοδρή αντιπαράθεση για τις δηλώσεις Φίλη περί δολοφόνων στην τραγωδία των Τεμπών
Νέα ένταση πυροδότησαν στη Βουλή οι χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Φίλη περί πολιτικών αιτιών της τραγωδίας και δολοφόνων EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μετά την ανακωχή λόγω εθνικού πένθους. Οι χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Φίλη περί πολιτικών αιτιών της τραγωδίας και δολοφόνων πυροδότησαν νέα ένταση.

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα- Παλιούρα επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία, καθώς -όπως είπε- ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παραδέχθηκε ότι είπε σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη.

Οι αναφορές της κ. Παπακώστα προκάλεσαν την αντίδραση της Μερόπης Τζούφη και της Μπέττυ Σκούφα από τον ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσαν τη συνάδελφό τους να ανατρέξει στα χθεσινά Πρακτικά της Επιτροπής και να διαβάσει τι ακριβώς είπε ο κ.Φίλης.

«Φτάνει πια … Δεν επιτρέπω σε κανένα συνάδελφο να μιλάει με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, αλλιώς το λόγο θα έχουν τα δικαστήρια», αντέτεινε η βουλευτής της ΝΔ με την κ. Τζούφη να επανέρχεται.

Μ. Τζούφη: Μην απειλείτε με δικαστήρια μέσα στη Βουλή.

Κ. Παπακώστα- Παλιούρα: Είστε απαράδεκτη και προσβλητική.

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία προς πάσα κατεύθυνση, συνέστησε η Χαρά Κεφαλίδου από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ