ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακραία δήλωση της Απατζίδη του ΜέΡΑ25: «Η κατάληξη των πολιτικών σας, είναι το αίμα και ο φόνος»

Ακραία δήλωση της Απατζίδη του ΜέΡΑ25: «Η κατάληξη των πολιτικών σας, είναι το αίμα και ο φόνος»
Απευθυνόμενη προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε πως «το αίμα των νεκρών θα σας κυνηγά» ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME (ΑΡΧΕΙΟ)

Ακραία ρητορική επέλεξε η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη στην κριτική της προς την κυβέρνηση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα προαναγγελθέν αποτέλεσμα δολοφονικών πολιτικών.

«Η κατάληξη των πολιτικών σας δεν είναι μόνον φτώχεια και εξαθλίωση, αλλά αίμα και φόνος. Έχετε πραγματικά δολοφονική ευθύνη που δεν υπήρχε τηλεματική στον χώρο που κατεξοχήν εκεί χρειαζόταν, προκειμένου να αποφευχθούν απώλειες ανθρώπινων ζωών» ανέφερε η κ. Απατζίδη, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Κώστας Καραμανλής δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές, καθώς έχει και ποινικές ευθύνες.

«Εάν είχε λίγη ντροπή ο κ. Καραμανλής, θα ήξερε πως δεν φτάνει μόνο να παραιτηθεί από το Υπουργείο, έχει και ποινικές ευθύνες. Δεν πρέπει να ξανακατέβει στην πολιτική. Αυτή ίσως –ίσως!- θα ήταν μια δικαίωση για τα θύματα. Αν είχε, όμως, ντροπή», είπε και απευθυνόμενη προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε πως «το αίμα των νεκρών θα σας κυνηγά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ