ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Τσιάρας: Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της 500 μέτρα από το τραγικό δυστύχημα

Κώστας Τσιάρας: Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της 500 μέτρα από το τραγικό δυστύχημα
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, καταθέτοντας στη Βουλή τη δική του οδυνηρή εμπειρία.

Όπως ανέφερε στην παρέμβασή του ο Κώστας Τσιάρας πριν από χρόνια έχασε τη ζωή της η αδελφή του, μόλις 500 μέτρα από το σημείο σύγκρουσης των δύο μοιραίων αμαξοστοιχιών που στοίχισε τη ζωή τόσων ανθρώπων.

«Αν δεν έχεις βίωμα δεν καταλαβαίνεις αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ανείπωτος ο πόνος για τις οικογένειες. Μόνο όσο έχουν βιωματική εμπειρία μπορούν να καταλάβουν. Θεωρώ εαυτόν έναν από αυτούς μιας και η μοναδική μου αδερφή έχασε ζωή αρκετά χρόνια πριν 500 μ σε αυτοκινητιστικό από σημείο τραγικό Τεμπών. Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ο καθείς την ψυχολογία την οδύνη την απόγνωση οικογενειών όλων αυτών των νέων παιδιών», είπε και συγκινημένος πρόσθεσε πως ο χρόνος θα βοηθήσει αυτές τις οικογένειες.

«Προφανώς θα αναζητηθούν οι ευθύνες, η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να εξιχνιαστεί κάθε ευθύνη και να αποδοθεί. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξιχνιαστούν τα αίτια", είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ