Διαφοροποίηση Φορτσάκη από Ν.Δ. για το κίνημα «Παραιτηθείτε»
Στην παραδοχή ότι μπορεί να υπάρχουν και «ακραίες θέσεις» στην κίνηση των πολιτών «Παραιτηθείτε» προχώρησε ο βουλευτής της Ν.Δ., Θεόδωρος Φορτσάκης, ερχόμενος σε αντίθεση με την επίσημη θέση της παράταξής του.
Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο κ. Φορτσάκης, ανέφερε: «Μπορεί πραγματικά ορισμένοι από τους διαδηλωτές να εκφράζουν συναισθήματα ή θέσεις που δεν είναι συνταγματικά, διότι όταν κανείς βάλει κατά πάντων και ζητά να καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα προφανώς υιοθετεί θέσεις ακρότητας».
Η θέση αυτή του βουλευτή της Ν.Δ. δεν συμβαδίζει με την επίσημη θέση του κόμματός του, ιδίως μετά τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, περί «ακροδεξιών αποκλίσεων» εντός του συγκεκριμένου κινήματος.
Ο βουλευτής δεν θα πάει στη συγκέντρωση που έχει προαναγγείλει η κίνηση «Παραιτηθείτε», αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολιτικές που ακολουθούνται από την κυβέρνηση και κυρίως η υπερφορολόγηση είναι αυτή που οδηγεί τους πολίτες στην υιοθέτηση ακραίων στάσεων.
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διευρύνονται τα κριτήρια του προγράμματος για τις κλειστές κατοικίες
01:00
Συντάξεις χηρείας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πλαίσιο
00:30