Στην Πρίστινα την Κυριακή ο Νίκος Δένδιας
Ανανεώθηκε:
Στην Πρίστινα ταξιδεύει αύριο, Κυριακή 12 Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει αρχικά δεκτός και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Κοσοβάρα Πρόεδρο, Vjosa Osmani Sadriu.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Κοσοβάρο Πρωθυπουργό, Albin Kurti, στο πλαίσιο γεύματος που θα παραθέσει ο τελευταίος προς τιμήν του.
Τέλος, ο Νίκος Δένδιας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση και με την Κοσοβάρα ομόλογό του, Donika Gërvalla-Schwarz.
Οι συζητήσεις κατά την επίσκεψη αναμένεται να επικεντρωθούν στις εξελίξεις στον Διάλογο Βελιγραδίου – Πρίστινας και στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς ακριβώς η έλλειψη ύπνου βλάπτει τους νευρώνες του εγκεφάλου μας, σύμφωνα με νέα μελέτη
09:30
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγές στη Γραμμή 2 του μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα - Αναλυτικά τα δρομολόγια
09:28
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΘ: Το πάρτι χωρίς άδεια, τα επεισόδια και η αναζήτηση ευθυνών: «Οι διαδικασίες για ελεγχόμενη πρόσβαση στους κλειστούς χώρους έχουν ξεκινήσει»
09:24
ΕΛΛΑΔΑ
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τραπεζικές κινήσεις και περιουσιακά στοιχεία (vid)
09:22
ΕΛΛΑΔΑ