ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία για Καραγιάννη: Ανάρτηση που ξεχειλίζει από φανατισμό

Νέα Δημοκρατία για Καραγιάννη: Ανάρτηση που ξεχειλίζει από φανατισμό
Η Τάνια Καραγιάννη έκανε λόγο για «κυβέρνηση αδίστακτων ικανών για τα πάντα» Eurokinissi

Στην ανάρτηση της Τάνιας Καραγιάννη, που έκανε λόγο για «κυβέρνηση αδίστακτων ικανών για τα πάντα» και «εξόφθαλμα επικίνδυνους για την κοινωνία και τα παιδιά της», απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Η Τάνια Καραγιάννη είχε τονίσει, επίσης, πως ενόψει της επιστροφής της στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, για να συμμετάσχει στην έρευνα για το δυστύχημα στα Τέμπη, ότι «προσωπικά θα συνεχίσω απ’ όπου και αν βρίσκομαι να λέω μόνο και πάντα αυτό που πιστεύω».

Σε μια αιχμηρή ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η κυρία Καραγιάννη «ως στέλεχος μιας ανεξάρτητης αρχής, κάνει μια ανάρτηση που ξεχειλίζει από φανατισμό και επιθετικότητα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η κ. Καραγιάννη ήταν αποσπασμένη από τη ΡΑΣ στον ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε το τραγικό δυστύχημα. Λίγες μέρες μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, υπό το βάρος της κατακραυγής, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να άρει την απόσπασή της. Η κα Καραγιάννη, ως στέλεχος μιας ανεξάρτητης αρχής, κάνει μια ανάρτηση που ξεχειλίζει από φανατισμό και επιθετικότητα χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, την Κυβέρνηση ως «Κυβέρνηση αδίστακτων» και προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να λέει ακριβώς τα ίδια. Ένα στέλεχος ανεξάρτητης αρχής που εκφράζεται δημόσια με τέτοιο φανατισμό δείχνει ότι κάθε άλλο παρά διακρίνεται για την ανεξαρτησία με την οποία μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Η ιστορία της κ. Καραγιάννη αποτελεί μια μικρογραφία των χρόνιων παθογενειών του Δημοσίου. Μέλος «υποστελεχωμένης», κατά τα λεγόμενα της προέδρου της, ανεξάρτητης αρχής, αποσπασμένη σε κομματικά γραφεία, που επιστρέφει κατόπιν της τραγωδίας στην οργανική της θέση συνεχίζοντας να λειτουργεί σαν εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζοντας κομματικό φανατισμό που δεν συνάδει με τα χαρακτηριστικά, την αντικειμενικότητα της κρίσης και την ανεξαρτησία του ρόλου που υπηρετεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ