Τέμπη: Ο Καραμανλής πηγαίνει στη Βουλή - Ενημέρωσε τον Τασούλα
Στη διάθεση της Βουλής προκειμένου να ενημερώσει για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι ο Κώστας Καραμανλής.
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο παραιτηθείς υπουργός δήλωσε την πρόθεση του να προσέλθει το επόμενο διάστημα για να ενημερώσει για το τραγικό συμβάν, αλλά και την κατάσταση του ελληνικού σιδηροδρόμου.
Ο κ. Καραμανλής σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής δεν θα προσέλθει στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία, όπως είπε, είναι «περιχαρακωμένη» και θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία της κυβέρνησης προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τις Μεταφορές και Υποδομές.
Με δεδομένα το κατατεθημένο αίτημα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και του ΚΚΕ που αναμένεται να κατατεθεί, ο Κώστας Τασούλας έκανε γνωστό ότι ο τέως υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Στο αίτημα της η ΝΔ ζητά να ενημερώσουν για την πορεία και εξέλιξη των έργων της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση -σηματοδότηση, οι πρώην υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Αχ. Καραμανλής, καθώς και ο νυν υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανή ημερομηνία για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας είναι η Δευτέρα 20 Μαρτίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ CNN GREECE: Τέμπη: Αυτό είναι το κτήριο «φρούριο» που θα φιλοξενήσει τη δίκη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (vid)
17:54
Το στοίχημα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και τα επιχειρησιακά κενά των ΗΠΑ
17:45
«Σταματήστε να σκοτώνετε ανθρώπους»: Διαδηλώσεις στον κόσμο κατά του πολέμου στο Ιράν (pics)
17:34
Κωνσταντινούπολη: Ανασύρθηκε ζωντανό και 10ο άτομο από την κατάρρευση κτηρίων - Ένας ο αγνοούμενος (vids)
17:22