ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θερμή» υποδοχή Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο Κρήτης

«Θερμή» υποδοχή Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο Κρήτης
Αποδέκτης αποδοκιμασιών ο υπουργός Εργασίας, στο Ηράκλειο Κρήτης EUROKINISSI

Με συνθήματα αποδοκιμασίας υποδέχθηκαν τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο Κρήτης εκπρόσωποι φορέων, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο της πόλης.

Ο υπουργός αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συγκεντρωμένους, που με πανό και συνθήματα θέλησαν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους για την κυβερνητική πολιτική.

Ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν «πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ», δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί όπως "απατεώνας", ενώ στο πανό με το οποίο υποδέχτηκαν τον υπουργό οι διαμαρτυρόμενοι αναγραφόταν το σύνθημα «αντισταθείτε».

Ενδεικτικό του εκρηκτικού κλίματος που επικράτησε, είναι και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοριάς, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Γιώργο Κατρούγκαλο, όταν ο τελευταίος επεδίωξε χειραψία.

2541997

Πηγή:Eurokinissi

2541985

Πηγή:Eurokinissi

2541991

Πηγή:Eurokinissi

2541988

Πηγή:Eurokinissi

2541993

Πηγή:Eurokinissi

Στο σύντομο διάλογο που είχαν, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου ζήτησε την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου, με τον υπουργό Εργασίας να σημειώνει ότι το νομοσχέδιο έχει ήδη ψηφιστεί, για να του ανταπαντήσει στη συνέχεια ο κ. Βοριάς ότι «οι νόμοι καταργούνται από το λαό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ