ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα προσαγωγή ενός 35χρονου για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη

Νέα προσαγωγή ενός 35χρονου για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη
Αναμένεται να διαπιστωθεί αν η ανακρίτρια θα βγάλει ένταλμα ή εάν θα καλέσει η ίδια για εξηγήσεις το άτομο το οποίο έχει προσαχθεί INTIME / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Ένας άνδρας βρίσκεται στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας και εξετάζεται ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στην ομάδα των νεαρών που ξυλοκόπησαν τον γενικό Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ενώ αναμένεται να διαπιστωθεί αν η ανακρίτρια θα βγάλει ένταλμα ή εάν θα καλέσει η ίδια για εξηγήσεις το άτομο το οποίο έχει προσαχθεί. Με πιο πολλές πιθανότητες να συμβεί το δεύτερο σενάριο.

Ο 35χρονος προσήχθη σήμερα από την πορεία στο κέντρο της Αθήνας και φαίνεται να είναι το άτομο που βγαίνει μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη από το εστιατόριο και τον απωθεί. Η ανακρίτρια ζήτησε και άλλα στοιχεία αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τον καλέσει η ίδια όταν συγκεντρωθούν τα στοιχεία που ζήτησε. Οι Αρχές τον ταυτοποίησαν από το βίντεο που έχουν στην κατοχή τους. Από εκεί το CNN Greece μεταφέρει το στοπ - καρέ από όπου έγινε και η ταυτοποίηση.

Υπενθυμίζεται πως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που γρονθοκόπησε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο 19χρονος, που επίσης είχε ταυτοποιηθεί για την επίθεση, θα μεταβεί την Παρασκευή, στη μία το μεσημέρι, στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στα Εξάρχεια. Αρχικά εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου βρισκόταν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και στη συνέχεια τον έβγαλαν έξω, όπου τον χτύπησαν, προκαλώντας κάταγμα στη μύτη και εκδορές σε όλο του το σώμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ