ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Γεραπετρίτη: Nα ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα

ΣΥΡΙΖΑ για Γεραπετρίτη: Nα ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS

«Βέλη» εναντίον του υπουργού επικρατείας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από τον κ.Γεραπετρίτη να ζητήσει συγγνώμη για τα «ψέματα και τη συγκάλυψη», σχετικά με τα όσα έχει αναφέρει για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «οι εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης στο κτήριο τηλεδιοίκησης Λάρισας που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, αποτελούν κόλαφο για τη κυβέρνηση και ειδικότερα για τον κ. Γεραπετρίτη που από την πρώτη ημέρα επιχειρεί με ψέματα να συγκαλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες» επισημαίνεται σε ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Μετά τον ΟΣΕ και τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, μετά από πληθώρα δημοσιευμάτων και καταγγελιών, έρχεται ένα ακόμη ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι ο σταθμός τηλεδιοίκησης στη Λάρισα που καταστράφηκε τον Ιούλιο του 2019, έκτοτε δεν αποκαταστάθηκε και δεν επαναλειτούργησε ποτέ» συμπληρώνουν ακόμη.

«Αν όσοι διοικούν τον ΟΣΕ είχαν φροντίσει να αποκατασταθεί ώστε να ξανατεθεί σε λειτουργία, θα είχε αποφευχθεί το μοιραίο. Αναμένουμε από τον κ. Γεραπετρίτη, που δεν τόλμησε ούτε καν να ορκιστεί υπουργός για να μην αναλάβει ευθύνες, μετά το χθεσινό ρεπορτάζ να δώσει εξηγήσεις για τα ψέματα που λέει εδώ και 15 ημέρες. Και να ζητήσει μια ακόμη συγνώμη, αυτή τη φορά ειλικρινή. Γιατί τα ψέματα και η συγκάλυψη των ευθυνών είναι η χειρότερη προσβολή στη μνήμη των ανθρώπων που άδικα χάσαμε» καταλήγει στην ανακοίνωση του το κόμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ