Κύκλοι υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τον τέως αρχηγό της ΕΛΑΣ: «Ομόφωνη η απόφαση του ΚΥΣΕΑ»
Ανανεώθηκε:
Μόλις λίγη ώρα μετά την αιχμηρή ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Σκούμα ο οποίος αντικαταστάθηκε από τη θέση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εξηγούν το σκεπτικό πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση.
«Η απόφαση για τον ορισμό νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ ανήκει στο ανώτατο κυβερνητικό όργανο με αυτή την αρμοδιότητα, το ΚΥΣΕΑ και πάρθηκε, ομόφωνα, με μόνο γνώμονα την βελτίωση και την πιο θετική και αποτελεσματική εφαρμογή των σύγχρονων επιχειρησιακών σχεδίων της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών.
Είναι κατανοητή ασφαλώς κι η ανθρώπινη πικρία αλλά θα πρέπει να γίνει σεβαστή η κυβερνητική απόφαση και ο συλλογικός στόχος της», αναφέρουν συγκεκριμένα οι κύκλοι του υπουργείου.
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΡΑΓΤΣΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διπλωματικές διεργασίες ΗΠΑ – Ιράν με φόντο τα Στενά του Ορμούζ: Προτάσεις και αντιπροτάσεις για το άνοιγμα και τον τερματισμό του πολέμου
23:32