Βορίδης για τραγωδία Τεμπών: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να αποδοθούν οι ευθύνες
Ανανεώθηκε:
«Ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες» αναφέρει ο Μάκης Βορίδης πως κάνει η κυβέρνηση, προκειμένου να ντοπιστούν οι συστημικές χρόνιες δυσλειτουργίες του ελληνικού σιδηροδρόμου και ότι έφταιξε και οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών.
Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Realnews, εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
«Ποιά ευθύνη ανέλαβε; Και με ποιο τρόπο ακριβώς», διερωτάται ο κ. Βορίδης και προσθέτει ότι «ο κύριος Σπίρτζης δεν ήταν που αρνήθηκε κάθε ευθύνη, κάθε σφάλμα, που μας είπε ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα, θυμίζοντάς μας προηγούμενες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι που δεν μπορούσαν να βρουν κάποιο λάθος;».
Ο υπουργός Εσωτερικών μιλά ακόμη για τον χρόνο των εκλογών, την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές αλλά και για τον στόχο της αυτοδυναμίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης για Τέμπη: Έχω υποχρέωση να μετατρέψω τα συναισθήματα σε δημιουργική δράση
Τέμπη: Ποιοι μπαίνουν τώρα στο «στόχαστρο» του ειδικού εφέτη ανακριτή
CNNi: Οι Ιρανοί σκάβουν σε υπόγεια τούνελ για να βρουν εκτοξευτές πυραύλων που είχαν κρύψει - Δορυφορικές εικόνες
10:17
Η αράχνη που «βαφτίστηκε» από τους Pink Floyd και κυνηγά θηράματα έως έξι φορές το μέγεθός της
10:08
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ο Γιώργος Μυλωνάκης
09:56
Γλυφάδα: Βομβαρδισμένο τοπίο το σχολείο όπου «μπούκαραν» οι ληστές και άρπαξαν λεφτά και υπολογιστές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
09:49