ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλύπτει τη Μαρία Απατζίδη το ΜέΡΑ 25 για τη μπλούζα με τους «57 νεκρούς - 156 υποκριτές»

Καλύπτει τη Μαρία Απατζίδη το ΜέΡΑ 25 για τη μπλούζα με τους «57 νεκρούς - 156 υποκριτές»
Το μπλουζάκι της κ. Απατζίδη CNN GREECE

Κάλυψη στη βουλευτή του Μαρία Απατζίδη που εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής με μπλούζα που ανέγραφε «57 νεκροί - 156 υποκριτές», δίνει το ΜέΡΑ25.

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία που τον κάλεσε να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, σχολίασε ότι επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού συνιστά η προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια και ότι ευθύνη φέρει μόνον ο σταθμάρχης.

Η απάντηση ΜέΡΑ25 στην ανακοίνωση της ΝΔ για το T-shirt της Μαρίας Απατζίδη

«Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας (πολύ πιο ήπιο από όσα λέει ο κόσμος εκεί έξω) χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και χυδαία πράξη εκφασισμού από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος!

Να πληροφορήσουμε τη Νέα Δημοκρατία για κάποιες αληθινά επικίνδυνες, χυδαίες και απαράδεκτες πράξεις εκφασισμού:

• Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των εργαζομένων από τους διοικητές ΟΣΕ και Hellenic Train.

• Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των βουλευτών του ΜέΡΑ25 από τον αρμόδιο Υπουργό.

• Η ωμή καταστολή των διαδηλώσεων του λαού από τον Υπουργό ΠροΠο.

• Η προσπάθεια των κυβερνητικών παραγόντων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια και ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη έχει μόνο ένας σταθμάρχης.

Αν ο χαρακτηρισμός «υποκριτές» ενοχλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει τρόπος να τον αποσύρουμε: να καταψηφίσουν την εγκληματική κυβέρνηση και να απαιτήσουν μαζί με το λαό τη λογοδοσία των πραγματικά υπεύθυνων για την τραγωδία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ