Θεοδωρικάκος: Γκρίζες ζώνες ανομίας δεν γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα
Το μήνυμα ότι «γκρίζες ζώνες ανομίες δεν θα γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα» έστειλε με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στη Μύκονο.
Παράλληλα ανακοίνωσε την ενίσχυση της παρουσίας της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί με 100 πρόσθετους αστυνομικούς.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου:
«Γκρίζες ζώνες ανομίας δεν γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα. Προφανώς αυτό ισχύει και για τη Μύκονο, αλλά και όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Ενισχύουμε την παρουσία της Αστυνομίας με 100 πρόσθετους αστυνομικούς, ξεκινώντας σταδιακά πριν το Πάσχα. Ταυτόχρονα, πρόκειται να υλοποιηθούν και ειδικές επιχειρήσεις, από συγκεκριμένες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ».
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αντικείμενο ζητήματα της Μυκόνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης για Μύκονο : Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου
Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Μύκονο υπό τον πρωθυπουργό
Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Πυροβόλησε 34χρονο στο κεφάλι για τα «μάτια» μιας γυναίκας
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07