Μητσοτάκης: «Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία»
Ανανεώθηκε:
«Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στα αγγλικά στο twitter «η διεύρυνση του ΑΕΠ της Ελλάδας "ξεπερνά τις μεγάλες οικονομίες" από το 2019 και ο ρυθμός μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι αξεπέραστος από τον τραπεζικό κλάδο οπουδήποτε, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg». Ο πρωθυπουργός καταλήγει επισημαίνοντας ότι είναι "καλά νέα και περισσότερα καλά νέα θα έρθουν σύντομα".
Το Bloomberg αναφερόμενο στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας δημοσιεύει κείμενο στο οποίο επισημαίνει ότι η ανάκαμψη της οικονομίας επικυρώνεται από το χαμηλό κόστος δανεισμού της
Δώδεκα προτάσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για κάθε στυλ και διάθεση
09:41
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νέα Υόρκη λόγω του χιονιά - Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις (pics&vids)
09:29
Λαβρόφ: Νόμιμος στόχος ευρωπαϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Ανέτοιμο το Κίεβο για συνομιλίες
09:16
Νέα διάσωση μεταναστών ανοιχτά της Γαύδου - Ξεπέρασαν τις 800 αφίξεις τα τελευταία 24ωρα
09:03