Μητσοτάκης: «Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία»
Ανανεώθηκε:
«Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στα αγγλικά στο twitter «η διεύρυνση του ΑΕΠ της Ελλάδας "ξεπερνά τις μεγάλες οικονομίες" από το 2019 και ο ρυθμός μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι αξεπέραστος από τον τραπεζικό κλάδο οπουδήποτε, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg». Ο πρωθυπουργός καταλήγει επισημαίνοντας ότι είναι "καλά νέα και περισσότερα καλά νέα θα έρθουν σύντομα".
Το Bloomberg αναφερόμενο στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας δημοσιεύει κείμενο στο οποίο επισημαίνει ότι η ανάκαμψη της οικονομίας επικυρώνεται από το χαμηλό κόστος δανεισμού της
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο γαύρου σε ηλιέλαιο
16:45
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου
16:44
Στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η ανάρτησή της για το προσωπικό
16:43
Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ αποκλείστηκε από τα κονδύλια ενεργειακής αναβάθμισης ΠΡΙΝ υπογραφεί η σύμβαση»
16:38