Αθανασίου: «Όταν ένας γονιός χάνει το παιδί του χαρακτηρίζεται με μια λέξη, Μητσοτάκης»
Ανανεώθηκε:
Με σκληρές εκφράσεις ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης ενόψει εκλογών για το πολύνεκρο δυστύχημα Τέμπη, όπως φάνηκε και από την απάντηση που έδωσε on air στην καλεσμένη εκπομπής, Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου.
Ο Νάσος Αθανασίου αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη χρησιμοποίησε μια έκφραση που όπως είπε άκουσε το τελευταίο διάστημα, η οποία σκόρπισε δυσαρέσκεια και αμηχανία στους καλεσμένους της εκπομπής του Action 24.
Συγκεκριμένα ο κ. Αθανασίου, ανέφερε: «Όταν ένα παιδί χάνει τον πατέρα του ή τη μάνα του, όπως στα Τέμπη λέγεται ορφανό, όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του, το 20χρονο δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις εκτός από μία: Μητσοτάκης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Στη σκιά των Τεμπών ο εορτασμός – Απαραίτητος ο ιστορικός αναστοχασμός
Τσίπρας για την 25η Μαρτίου: «Μπορούμε να έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει»
Βίντεο από το τροχαίο στην Καλλιθέα: Ο οδηγός έβρισε τον πεζό που παρέσυρε και τον εγκατέλειψε
21:10
Βιολάντα: Δεύτερη δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου μετά την έφοδο στο σπίτι του
21:01
Σοβαρό τροχαίο στο Πικέρμι: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό - Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση
20:53
Άννα Στρατινάκη: Τι απαντά για δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στην υπόθεση Παναγόπουλου
20:45