ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα: Πρώτος «σταθμός» το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα: Πρώτος «σταθμός» το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη περιοδεία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Περιοδεία στη Φθιώτιδα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε ως πρώτο σταθμό του το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου.

Το πρωί της Δευτέρας (27/3) ολοκλήρωσε την επιθεώρηση των εργασιών του έργου στο λιμάνι, προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Παρόντες ήταν ο υπουργός των Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό-Κυβερνητικός εκπρόσωπος, επίσης βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή Θεοδώρου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Καμμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης εκπρόσωποι της περιοχής και πολλοί κάτοικοι.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου, το οποίος βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και ενημερώθηκε πώς τα συγκεκριμένα λιμενικά έργα στον Άγιο Κωνσταντίνο θα διευκολύνουν την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία από και προς τις Σποράδες.

Ξανά σε «τροχιά» περιοδειών

Με την κλεψύδρα για την ανακοίνωση των εκλογών να μετρά πλέον αντίστροφα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνει ξανά σε «τροχιά» περιοδειών μετά από την παύση, λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Έτσι, θα έρθει σε επαφή με τους πολίτες της Φθιώτιδας ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και στάσεις σε σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Τις επόμενες εβδομάδες -και σίγουρα πριν από το Πάσχα- ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ταξιδέψει και στα Ιωάννινα, για να δει από κοντά τα αναπτυξιακά έργα που έχουν ξεκινήσει ή αναμένεται να δρομολογηθούν στην Ήπειρο.

Μένει να αναπροσαρμοστεί, επίσης, η ημερομηνία επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ακυρώθηκε μετά από την σιδηροδρομική τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ