ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Κρίτωνα Αρσένη: «Μου είστε εξαιρετικά αντιπαθής»

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Κρίτωνα Αρσένη: «Μου είστε εξαιρετικά αντιπαθής»
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Σκληρή γλώσσα κατά του Κρίτωνα Αρσένη χρησιμοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, λέγοντας ότι «του είναι εξαιρετικά αντιπαθής». Αφορμή η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 με τίτλο «εγκληματικά σχέδια για σταθμό παραγωγής ρεύματος από φυσικό αέριο στο Χαϊδάρι» και οι διαμαρτυρίες του για την απουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

"Δεν είδα φως και μπήκα ούτε είχα καμία όρεξη να σας συναντήσω γιατί μου είστε αντιπαθής. Ήρθα γιατί υποχρεούμαι μιας και μου υποβάλλατε την ερώτηση. Σας ακούω να με υβρίζετε επί πέντε λεπτά γιατί δεν είμαι, όπως λέτε, ο αρμόδιος υπουργός για να κάνουμε την συζήτηση. Μα αν δεν είμαι αρμόδιος γιατί μου υποβάλλετε την ερώτηση;", διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος συνέχισε στο ίδιο μήκος κάνοντας λόγο για χάος στον εγκέφαλο του κ. Αρσένη.

Διαψεύδοντας ότι υπάρχει σχέδιο δημιουργίας μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας από υγροποιημένο αέριο στο Χαϊδάρι, ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κατηγόρησε ότι ρίχνει συνεχώς νερό στο μύλο του λαϊκισμού και είπε: "Όλα όσα λέτε είναι αποτέλεσμα του χαώδους εγκεφάλου σας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ