ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προπηλάκισαν τον Πολάκη οι ...σύντεκνοί του - Έπεσαν και κλωτσιές

Προπηλάκισαν τον Πολάκη οι ...σύντεκνοί του - Έπεσαν και κλωτσιές
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης EUROKINISSI

«Θερμή»  υποδοχή επεφύλαξαν στον Παύλο Πολάκη οι... συμπατριώτες του Κρητικοί, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Ο κ. Πολάκης έγινε αποδέκτης σφοδρών αποδοκιμασιών από κατοίκους της Ιεράπετρας, οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο στην πόλη τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, καταγγέλλουν υποστελέχωση, ελλείψεις υλικών και εγκατάλειψη του νοσοκομείου, ενώ όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικό της εγκατάλειψης είναι το γεγονός ότι ακόμη και τα μαγειρεία εξυπηρετούνται από το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος.

«Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο», φώναζε το πλήθος που συγκεντρώθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα δεν έλειψαν και οι κλωτσιές, ενώ προς την κατεύθυνσή του εκτοξεύθηκαν μέχρι και μπουκάλια.

Ο κ. Πολάκης κατάφερε να φτάσει στα γραφεία του κτιρίου όπου είχε συναντήσεις με τους αρμόδιους για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο. Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Πολάκης ρωτήθηκε από τα τοπικά μέσα για την αποδοκιμασία στο πρόσωπό του.

Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για αποδοκιμασία προς το πρόσωπό του από μερίδα ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί για να δημιουργήσουν ένα σκηνικό επεισοδίων μόνο για τις κάμερες, σημειώνοντας πως αυτή η συμπεριφορά δεν αντιστοιχεί στο επίπεδο των ανθρώπων της Ιεράπετρας.

Καταδίκη ΣΥΡΙΖΑ για τον προπηλακισμό Πολάκη

Απερίφραστα καταδικάζει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «τους προπηλακισμούς και τους τραμπουκισμούς εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στην ανακοίνωσή του, ότι, «τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν 'αγανακτισμένων πολιτών', καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις» και καλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη «να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους».

Αναφέρει επιπλέον, ότι «η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό» και σημειώνει: «Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται».

Υπογραμμίζει, τέλος, ότι «οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ