ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σέβη Αμανατίδου: Υποψήφια της ΝΔ στα Χανιά η χήρα του Μανούσου Βολουδάκη

Σέβη Αμανατίδου: Υποψήφια της ΝΔ στα Χανιά η χήρα του Μανούσου Βολουδάκη
Η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος

Υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων θα είναι στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τη χήρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Ντόρα Μπακογιάννη καλωσόρισε την κα Βολουδάκη στο ψηφοδέλτιο.

Η κυρία Βολουδάκη αρκέστηκε σε μια σύντομη τοποθέτηση, λέγοντας ότι προέχει να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ στα Χανιά αλλά και να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση ξανά.

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι από αυτή την πλευρά, συνήθως ήταν ο Μανούσος εδώ. Χρειάζεται όλοι μαζί, ενωμένοι να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, η χώρα να είναι σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου, με ασφαλή σύνορα και να βγάλουμε το κόμμα μας αυτοδύναμο και πρώτο στα Χανιά», σημείωσε.

Η κα Αμανατίδου - Βολουδάκη είναι δικηγόρος. Κατέχει διδακτορικό τίτλο στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό τίτλο από το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Κοινοτικό Δίκαιο και μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα του Δημόσιου Διεθνούς Δικαίου και των Πολιτικών Επιστημών από το Université Libre de Bruxelles. Το 2017 ίδρυσε, μαζί με ακόμα επτά γυναίκες, τη Women Act, μια οργάνωση με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στη δημόσια ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ