ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ούτε τετραγωνικό απούλητο στο Ελληνικό

Άδωνις Γεωργιάδης: Ούτε τετραγωνικό απούλητο στο Ελληνικό
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI

Τη διαβεβαίωση ότι η επένδυση στο Ελληνικό πάει πάρα πολύ καλά παρείχε στη Βουλή, οι Άδωνις Γεωργιάδης και με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην βάζει το θέμα αυτό στην κονίστρα των εκλογών.

«Μην βάζετε το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα στη χώρα στην κονίστρα των εκλογών γιατί θα κάνει ζημιά, όχι στον Γεωργιάδη, αλλά στη χώρα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Στο Ελληνικό δεν υπάρχει απούλητο ούτε τετραγωνικό, νομίζω μόνον το ρετιρέ του πύργου», συμπλήρωσε και χαρακτήρισε την επένδυση «εθνικό project».

Ο Παύλος Πολάκης έκανε αναδημοσίευση σχολίου στο twitter που ανέφερε ότι αποχώρησε η Πειραιώς από το Ελληνικό, σχολιάζοντας: «Όλα εδώ πληρώνονται». Ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η τράπεζα Πειραιώς θα αγόραζε ακίνητα για τα κεντρικά της γραφεία, αλλά τελικά δεν θα το πράξει, καθώς αυξήθηκε η τιμή λόγω μεγάλης ζήτησης.

Αναφερόμενος στο δυστύχημα στα Τέμπη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση της τραγωδίας προκειμένου να αντιστρέψει τους συσχετισμούς ενόψει εκλογών και εκτίμησε πως ο λαός ο οποίος διαθέτει νου και κρίση, όπως είπε, θα δώσει μεγάλη πλειοψηφία στη ΝΔ.

Ένταση για τη σειρά των ομιλητών

Νωρίτερα, στη συζήτηση επικράτησε ένταση όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος διαμαρτυρήθηκε γιατί ήθελε να μιλήσει πριν από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο αντιπρόεδρος του Σώματος, βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης δεν θέλησε να παρέμβει στη σειρά ομιλίας των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, προκαλώντας την αντίδραση του Χρήστου Γιαννούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λαμπρούλης: Μα δεν ντρέπεστε λίγο; Σας παρακαλώ πολύ. Έλεος. Δεν ντρέπεστε λίγο; Σας παρακαλώ πολύ. Και μην με αναγκάσετε να πάρω μέτρα. Είσαι απαράδεκτος. Σε παρακαλώ πολύ.

Γιαννούλης: Είσαι ανάγωγος. Ντροπή

Λαμπρούλης: Σε ανακαλώ στην τάξη. Γιαννούλη πρόσεξε καλά. Έχετε συστηματικά έχετε τέτοιου είδους συμπεριφορά. Παράκληση προς την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει κάποια μέτρα. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως «η κατηγορία του κ. Γιαννούλη, ότι ο κ. Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ στηρίζει την ΝΔ, με συγχωρείτε αλλά με ξεπερνά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ