Επιχείρηση επηρεασμού των υποψηφίων της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε ο Βελόπουλος
Ανανεώθηκε:
Στην καταγγελία ότι προσεγγίζονται υποψήφιοι του κόμματος του από στελέχη της ΝΔ προχώρησε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η κυβερνώσα παράταξη είναι ένα κόμμα εθισμένο στην εξουσία.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «άνθρωποι της ΝΔ επιχειρούν με διάφορες υποσχέσεις να πείσουν υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης να μην κατέβουν στις εκλογές».
Ο κ. Βελόπουλος ανέφερε μάλιστα, πως «αν τώρα, παίρνουν τηλέφωνα και προσπαθούν να τους πείσουν να μην κατέβουν με την Ελληνική Λύση, λέγοντάς τους ότι υπάρχει μια θεσούλα για να βολευτείτε, φανταστείτε τι έχουν να κάνουν την επόμενη μέρα των εκλογών και πως θα φεύγουν οι τροχήλατες βαλίτσες προς τους 10-15 αποστάτες που θα χρειάζονται για να κάνουν κυβέρνηση».
Άφησε μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα αυτό. «Η ΝΔ είναι ένα κόμμα εθισμένο στην αποστασία και βουτηγμένο στο βούρκο της ανηθικότητας», είπε.
Νέα άνοδος στις τιμές πετρελαίου - Στα 85 δολάρια το Brent
08:16
Τραγωδία στο Περού: 14 νεκροί σε τροχαίο, ανάμεσά τους και ένα παιδί - Φορτηγάκι έπεσε σε γκρεμό
08:12
Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Ραγκούσης
08:07
Τραμπ: Η Κίνα υπέκλεψε εκλογικά δεδομένα Αμερικανών ψηφοφόρων - Η μεγαλύτερη πειρατεία στην ιστορία
08:02