ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση Ραγκούση για την εισβολή στο σπίτι του - «Να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία»

Μήνυση Ραγκούση για την εισβολή στο σπίτι του - «Να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία»
Ο Γιάννης Ραγκούσης ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην υποβολή μήνυσης για την παραβίαση της εξώπορτας στο σπίτι του στην Πάρο, προχώρησε, ο Γιάννης Ραγκούσης, όπως είχε προαναγγείλει. «Αυτό είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω μετά την αποτρόπαιη πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση εμού και των παιδιών μου», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής και Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με γραπτή του δήλωση ο Γιάννης Ραγκούσης προσθέτει πως «...έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία» σε σχέση με δημοσιεύματα για το σπίτι του στην Πάρο, αλλά και την προσπάθεια αγνώστων να μπουν σε αυτό, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα η μικρή του κόρη.

Η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση, τομεάρχη Διαφάνειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Β' Πειραιά:

«Μετά την πρωτοφανή και χυδαία χθεσινή (σ.σ. 05.04.2023) εισβολή αγνώστων στο σπίτι μου στην Πάρο, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος εμού και των παιδιών μου τελεσθέντα αδικήματα και έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Είμαι σίγουρος πως τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία και είναι αρμόδια για τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, θα ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.​​

Αυτό είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω μετά την αποτρόπαιη πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση και των παιδιών μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ