Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γρηγόρης Γεροτζιάφας και Διάνα Βουτυράκου
Δύο ισχυρές υποψηφιότητες από το χώρο της επιστήμης ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Α’ Θεσσαλονίκης, θα είναι υποψήφιος ο Γρηγόρης Γεροτζιαφας, καθηγητής αιματολογίας στο πανεπιστήμιο της Σορβόνης.
Στη Δυτική Αττική, θα είναι υποψήφια η 25χρονη Διάνα Βουτυράκου, ηλεκτρολόγος μηχανικός με πληθώρα διακρίσεων στον τομέα της ρομποτικής.
Ποια είναι η Διάνα Βουτυράκου
Η Διάνα Βουτυράκου είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών.
Είναι ιδρύτρια και γενική διαχειρίστρια της Unique Minds.
Το 2018 κατάκτησε την πρωτιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής στη Σαγκάη.
Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έγινε δεκτή σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής ως μέλος κριτικής επιτροπής και η νεότερη ηλικιακά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.
Ποιος είναι ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας
Ο καθηγητής Γρηγόρης Γεροτζιάφας είναι διευθυντής της ερευνητικής ομάδας «Cancer, Vessels, Biology and Therapeutics» INSERM UMRS-938, Sorbonne University στο Παρίσι.
Είναι επικεφαλής μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόνης στο Παρίσι.
Επίσης, είναι επισκέπτης καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Loyola (Τμήμα Μοριακής Φαρμακολογίας και Θεραπευτικής), στο Σικάγο, και στην Ιατρική Σχολή Hofstra/ Northwell (Τμήμα Ιατρικής, Υπηρεσίες Αντιπηκτικής και Κλινικής Θρόμβωσης), στη Νέα Υόρκη και στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε χαντάκι στην Παλλήνη
20:21
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57