ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Το ξέρω, αποτελώ στόχο - Το πρώτο σποτ για τις εκλογές

Άδωνις Γεωργιάδης: Το ξέρω, αποτελώ στόχο - Το πρώτο σποτ για τις εκλογές
«Στόχος» ο Άδωνις Γεωργιάδης Screen Grub / Twitter

Μία αποτίμηση της θητείας του στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε κατά τη διάρκεια του πρώτου προεκλογικού του σποτ για τις εκλογές ο Άδωνις Γεωργιάδης. Έκανε λόγο για τα «ρεκόρ που σημειώθηκαν» και δήλωσε ότι ο ίδιος αποτελεί «στόχο», γεγονός που του δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για σκληρή δουλειά.

Στο βίντεο, περίπου 2 λεπτών που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι αποτελεί στόχο. «Αφήστε τους να με στοχοποιούν, όσο αυτοί με σημαδεύουν, τόσο εγώ παίρνω δύναμη για να εργάζομαι πιο σκληρά για τον καλό όλων μας», σημειώνει στην αρχή του σποτ εν όψει των Εκλογών της 21ης Μαΐου.

Στη διάρκεια του βίντεο κάνει την αποτίμηση της θητείας του στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια της υπουργίας του σημειώθηκε «ιστορικά ρεκόρ» στις επενδύσεις, τις εξαγωγές και τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις επενδύσεις του Ελληνικού αλλά και των ναυπηγείων. Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι οι επενδύσεις άνοιξαν χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά και ανέδειξε τους τομείς στους οποίους η Ελλάδα βρέθηκε πρώτη, όπως ήταν 1η στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και ότι διασφάλισε το μεγαλύτερο ΕΣΠΑ «όλων των εποχών για τα επόμενα χρόνια».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε το εν λόγω σποτ στα social media, γράφοντας τα εξής: «Το πρώτο μου προεκλογικό σποτ έχει ως θέμα αυτό που ζω πχ αυτές τις μέρες. Αφού για εβδομάδες με στοχοποιούσαν επειδή οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι θα ανέβαιναν στα 14-17€, όταν τελικά κατορθώσαμε με την πολιτική μας να κρατήσουμε τις τιμές στα περσινά επίπεδα, με στοχοποιούν και πάλι αυτή τη φορά διότι οι τιμές παραείναι χαμηλές…αλλά μην ανησυχείτε αντέχω (θερμές ευχαριστίες στον φίλο μου κ. Γιώργο Γκεζερλή για το concept και στα παιδιά του γραφείου μου για την παραγωγή. Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ