Παράσταση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων της Βουλής
Ανανεώθηκε:
Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο περιστύλιο της Βουλής, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας προέβησαν το πρωί της Τρίτης (11/4) οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.
Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για την απόφαση που ελήφθη να καταβληθεί ένα οικονομικό βοήθημα, τα αποκαλούμενα τροφεία, στους δημοσιογράφους που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής και το Γραφείο Τύπου, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη συλλογική σύμβαση.
Ανάλογη απόφαση έχει ληφθεί και από όλους τους φορείς της γενικής κυβέρνησης και των ΟΤΑ που απασχολούν δημοσιογράφους.
Οι υπάλληλοι της Βουλής ζητούν να δοθεί σε όλους ανεξαιρέτως η παροχή «τροφείων».
Ωστόσο, το αίτημα δεν τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις των υπαλλήλων, καθώς αντιπαρατίθενται με βαριές εκφράσεις σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν.
«Κλειδώνει» η κυβερνητική ομάδα στην Άγκυρα: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Μητσοτάκη - Στοχευμένες συμφωνίες στο «μενού» της συνάντησης με Ερντογάν
09:59
Σε επιφυλακή για πλημμύρες οι Δήμοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου: Υπερχείλισαν φράγματα
09:49
ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών - Άλλοι τρεις χρειάστηκαν μεταμόσχεση
09:42
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ: Ο σμήναρχος - κατάσκοπος κατονόμασε τον Κινέζο στρατολόγό του: Το ταξίδι στο Πεκίνο και η στιγμή της σύλληψης - Πώς «έσπασε» και ομολόγησε
09:39