ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το σούβλισμα στις εκλογές: Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Από το σούβλισμα στις εκλογές: Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Τελευταίες ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας θα χαρίσει το Πάσχα στους πολιτικούς αρχηγούς, λίγο πριν από την τελική ευθεία των εκλογών της 21ης Μαΐου. Μαζί με τα οικογενειακά και φιλικά τους πρόσωπα, οι πολιτικοί θα εγκαταλείψουν - για λίγο - τα καθήκοντά τους ώστε να γιορτάσουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου στην ελληνική επαρχία και τα νησιά.

Θα είναι ένα μικρό διάλειμμα από την προεκλογική μάχη που έχει ήδη ξεκινήσει. Όσο για τους προορισμούς που έχουν επιλέξει οι αρχηγοί των κομμάτων.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πρωθυπουργούς Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του θα μεταβεί στην Τήνο, καθώς διατηρούν εξοχικό στο νησί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ταξιδέψει στην Κεφαλλονιά για λίγες μέρες, όμως τη μέρα της Ανάστασης θα βρεθεί μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά στην Κέρκυρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με το γιο του θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα στο χωριό του, στο Ψυχρό του Ηρακλείου της Κρήτης.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Λαμία που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του και θα κάνει και ορισμένες επαφές στο νομό Φθιώτιδας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί το εξοχικό του στην Αίγινα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ