ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη - Ζέρβας: Η δημοτική αστυνομία κάνει και θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της

Θεσσαλονίκη - Ζέρβας: Η δημοτική αστυνομία κάνει και θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της
Eurokinissi/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την δημοτικό αστυνομικό που έπεσε θύμα επίθεσης από πολίτη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε για το συμβάν και της ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά της.

«Η δημοτική αστυνομία κάνει και θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της. Ήταν διαρκές αίτημα των κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας για την αντιμετώπιση φαινομένων παράνομης στάθμευσης. Η πλειοψηφία των πολιτών αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα τήρησης των κανόνων», δήλωσε σχετικά ο κ. Ζέρβας.

Υπενθυμίζεται πως συνελήφθη ο 62χρονος που είχε παρκάρει παράνομα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και επιτέθηκε κατά Δημοτικών Αστυνομικών οι οποίοι του βεβαίωσαν παράβαση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στη Λεωφόρο Στρατού τη Μεγάλη Τρίτη την ώρα που οι τρεις δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωναν παράβαση στον 62χρονο για παράνομη στάθμευση, αυτός επιτέθηκε σε μία αστυνομικό.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τη συνάδελφό τους, με τον 62χρονο να ξεκινά το όχημά του με αποτέλεσμα η ρόδα να πατήσει το πόδι ενός εξ αυτών, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ