ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη και Πολάκης στο ίδιο πασχαλινό τραπέζι πριν τις εκλογές

Ντόρα Μπακογιάννη και Πολάκης στο ίδιο πασχαλινό τραπέζι πριν τις εκλογές
www.zarpanews.gr

Τι και αν χωρίζει πολιτικά και ιδεολογικά ένα «χάος», το πασχαλινό τραπέζι, έφερε κοντά Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλο Πολάκη, οι οποίοι όχι μόνο συναντήθηκαν στο παραδοσιακό παζάρι στα Χανιά, αλλά τσούγκρισαν ποτήρια, ευχήθηκαν ο ένας στον άλλο και συνέφαγαν. 

Το προεκλογικό κλίμα, έμεινε λίγο πίσω και επικράτησε η κοινή καταγωγή για να βρεθούν οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το zarpanews.gr, το παζάρι των Βουκολίων, όπου ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τους δύο βουλευτές, είναι πόλος έλξης τις ημέρες του Πάσχα και το γεγονός ότι βρισκόμαστε 40 μέρες πριν από τις εκλογές, έκανε ακόμα περισσότερος υποψηφίους να κάνουν τη βόλτα τους από εκεί.

Έτσι, Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης, άφησαν στην άκρη τις –ιδεολογικές- διαφορές τους, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στο ίδιο τραπέζι κάθισαν επίσης ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της ΝΔ, η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα, κ.α.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ