ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για το Πάσχα: Ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας για μία καλύτερη Ελλάδα

Μητσοτάκης για το Πάσχα: Ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας για μία καλύτερη Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΠΕ /ΜΠΕ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Το αναστάσιμο μήνυμά του έστειλε το Μ. Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει: «Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό. Όμως τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση.

«Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

Νωρίτερα, είχε στείλει τις ευχές του για καλό Πάσχα μέσω των προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το Μεγάλο Σάββατο.

«Καλή Ανάσταση! Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και προκοπή σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, σε όλο τον κόσμο!» ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Τήνο με την οικογένειά του για τις ημέρες των εορτών, κάνοντας μια μικρή «διακοπή» τις προεκλογικές του υποχρεώσεις.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Τήνου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στην Παναγιά της Τήνου και στη συνέχεια θα στείλει το πασχαλινό του μήνυμα στους πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ