Αλέξης Γεωργούλης: Στις 8 Μαΐου ορίζεται εισηγητής για την άρση ασυλίας
Στις στις 8 Μαΐου πρόκειται να οριστεί εισηγητής για την υπόθεση Γεωργούλη στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε το ζήτημα θα συζητηθεί στην Επιτροπή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Πιθανές ημερομηνίες είναι οι 24 ή 25 Απριλίου καθώς και η Κυριακή 30 Μαΐου.
Αναφορικά με το πότε αναμένεται η άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη διευκρινίζεται πως αυτό εξαρτάται από τις πιέσεις που θα ασκηθούν. Όπως επισημαίνεται, μετά την ολοκλήρωση της Ολομέλειας του ΕΚ στο Στρασβούργο, αναμένεται πότε η συζήτηση θα μεταφερθεί στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων. Εάν δεν συζητηθεί τώρα πάει σε ένα μήνα, τέλος Μαΐου.
Παράλληλα, τονίζεται πως όλα εξαρτώνται από πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων για να προχωρήσει η υπόθεση. Μόλις το ζήτημα πάει στην Επιτροπή, ο Αλέξης Γεωργούλης θα κληθεί να μεταφέρει την δική του άποψη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπόθεση Γεωργούλη: Με ποιες ποινές κινδυνεύει - Γιατί αργεί ακόμα η άρση ασυλίας
SPONSORED
Στο 10,6% η ανεργία το πρώτο τρίμηνο του 2026, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
12:51
Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στα Τίρανα κατά του τουριστικού σχεδίου Κούσνερ
12:50
Αυξάνεται στα 1.600 από τα 1.250 ευρώ το ακατάσχετο των λογαριασμών για οφειλές στο Δημόσιο
12:46
Δίκη Λιγνάδη: Να γίνει δεκτή η έφεση για το ύψος της πρωτόδικης ποινής ζήτησε η εισαγγελέας
12:45