ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Κίνδυνος τερατογένεσης - Το ερώτημα είναι «μπροστά ή πίσω»

Βορίδης: Κίνδυνος τερατογένεσης - Το ερώτημα είναι «μπροστά ή πίσω»
ΑΠΕ/ΜΠΕ

«Υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει μία κυβέρνηση ηττημένων, να φτιαχτεί μια κυβέρνηση τερατογένεσης», είπε ο Μάκης Βορίδης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε ότι ο «κ. Τσίπρας, ενώ λέει αυτό, ταυτόχρονα, λέει και ότι άλλο το τι είναι ο πολιτικός σχεδιασμός και η τακτική των κομμάτων και άλλο η μετεκλογικές δυναμικές που αναπτύσσονται μετά την εντολή του ελληνικού λαού.

«Δηλαδή, τώρα λέμε κάτι γιατί έχουμε προεκλογικές σκοπιμότητες και μετά τις εκλογές λέει θα δω τα αποτελέσματα και θα δω πως διαμορφώνονται οι συσχετισμοί.
Άρα η κυβέρνηση των ηττημένων με βάση την δεύτερη δήλωση του κ. Τσίπρα, είναι στο τραπέζι και για αυτό έχει μεγάλη σημασία η ψήφος του κόσμου για να καταλάβουμε τους κινδύνους», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ανέφερε ότι «δεν νομίζω ότι θέλει η Ελλάδα να ξαναζήσει το 2015. Δηλαδή μια κυβέρνηση στην οποία θα είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, ο κυβερνητικός εταίρος θα είναι ο κ. Βαρουφάκης, αντί του Καμμένου θα είναι ο κ. Ανδρουλάκης και πάγκο από κάτω στην κυβέρνηση τον Μυθριδάτη, τον Παπαχρηστόπουλο, τον Πολάκη και κυρίως τον Αντώναρο».

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι με αυτό τον τρόπο θα συσσωρευτούν προβλήματα και τόνισε ότι «η ψήφος της 21ης Μαΐου δεν είναι χαλαρή».

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Τι θα λύσει αυτή η κυβέρνηση; Τίποτε. Αντίθετα θα συσσωρεύσει τα προβλήματα. Άρα η ψήφος της 21ης Μαΐου δεν είναι χαλαρή. Είναι ψήφος που θα τελειώσει το σενάρια αυτής της εφιαλτικής συγκυβέρνησης και να μείνει η σταθερά της Νέας Δημοκρατίας.

Το μπροστά ή πίσω είναι αυτό που πρέπει να έχουν όλοι το μυαλό τους» κατέληξε ο κ. Βορίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ